Hieronder vind je de diverse patronen van Kleine Katrijne. Deze patronen zijn allemaal door Atelier Kleine Katrijne zelf ontwikkeld en je krijgt er een uitgebreide werkbeschrijving bij.

Je vindt hier de losse patronen van de poppen uit de cursus, maar ook patronen voor poppen voor de seizoenstafel, bijzondere poppen en binnenkort ook poppen om op een andere manier mee te spelen, zoals vingerpoppen en handpoppen.

Let op! Bij de losse patronen van de cursus ontvang je niet de extra video’s over het maken van knieën, ellebogen, een navel en billen, je krijgt ook géén toegang tot de patronen voor de poppenkleertjes van de lijs. Dit is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de volledige cursus.

In de beschrijving vind je een link waarmee je naar een pagina gaat waar je meer informatie kunt lezen over de pop en het patroon en op die pagina kun je het patroon ook aanschaffen.

roze streep

Wolly & Wally

Wolly en Wally

Wolly en Wally zijn knuffelpopjes met een vast pakje, gemaakt van een knuffelzachte stof.

Deze pop is het meest geschikt voor een dreumes en is een fijn vriendje om overal mee naartoe te nemen op ontdekkingsreis.

Wolly en wally zijn 23 cm groot.

Klik hier voor meer informatie

 

roze streep

sam en saar3

Sam en Saar

Sam en Saar zijn de peuter en jonge kleuter op het lijf geschreven. Ze hebben alle kenmerken om goed te kunnen gebruiken in een rollenspel.

De vaste kleren zorgen dat het jonge kind niet gefrustreerd raakt omdat aan- en uitkleden niet lukt.

Sam en Saar zijn 30 cm groot.

Klik hier voor meer informatie

roze streep

zonnekindpop

Kleine Katrijne

Kleine Katrijne is lekker zacht én kan aan- en uitgekleed worden. Wat kun je je nog meer wensen van een pop?

Kleine Katrijne is een lijspop en ze is er in 30 of 40 cm grootte.

Klik hier voor meer informatie

roze streep

Let op!

Ik heb een speciale prijs voor je gemaakt wanneer je alle bovenstaande patronen aanschaft. Je krijgt dan een korting op de aanschafprijs én je krijgt toegang tot een aantal heel mooie Bonussen. Klik hier om er alles over te lezen

roze streep

Baby Roosje

Babypop Roosje is net zo groot als een echte baby (50 cm) en ze wil niets liever dan verzorgd en vertroeteld worden.

Ze is de babypop waar elke poppenmoeder van droomt.

Klik hier voor meer informatie

roze streep

Anna

Anna is een meisjespop van 50 cm met een heleboel details die andere handgemaakte poppen niet hebben.

Ze heeft een echte neus (met neusgaten), lippen en een kin. Mooie ronde knieën en ellebogen en als je wilt geef je Anna ook een navel en billen. Ze heeft zelfs echte haren!

Klik hier voor meer informatie

roze streepElly

Elly is net zo groot als haar wereldberoemde vriendin Barbie, ze is stevig gevuld en ze heeft ook scharnierende armen en benen. Voor je het weet doet ze aan woningruil met Barbie en rijdt ze weg op haar scooter ;)

In de cursus vind je het patroon, een uitgebreide werkbeschrijving met foto’s, stofadvies en alles wat je nodig hebt om Elly te maken.

Klik hier voor meer informatie

 

roze streep

stressmannetje frontaal

Het stressmannetje Juul

Juul is vooral geliefd in België, veel Nederlanders kennen hem niet eens. Maar wie hem eenmaal leer kennen sluit hem in zijn hart en laat hem nooit meer gaan.

Juul is 30 cm groot.

Klik hier voor meer informatie

 

roze streep

kabouterfamilie

De Kabouterfamilie

Met deze kabouterfamilie tover je je huis om in een sprookjesparadijs. Geef ze een plekje bij het raam of op de seizoenstafel en wie weet doen ze ook nog wel wat stiekeme klusjes ‘s nachts als je slaapt.

Het kaboutermannetje en vrouwtje zijn van de punt van de muts tot aan de grond 23 cm groot.

Klik hier voor meer informatie

roze streep

 

 

0 Comments