Poppen patronen vanaf nu ook los verkrijgbaar

Al enkele jaren is de cursus poppen maken online en ondertussen hebben honderden cursisten de cursus gevolgd. Ik heel wat van de poppen die aan de hand van de cursus gemaakt zijn mogen zien, omdat tevreden cursisten me vaak foto’s van hun poppen toesturen. En die resultaten zijn echt prachtig.

Die cursus is dus duidelijk een succes. Toch is niet iedereen er blij mee dat ik de cursus zo heb opgezet dat alle poppen patronen bij elkaar horen en ook samen aangeschaft moeten worden. Regelmatig krijg ik de vraag of een patroon ook los gekocht kan worden.

Dat had nogal wat voeten in de aarde, omdat de hele cursuswebsite daarvoor aangepast moest worden. En dat weerhield me er steeds van.

Maar…

Afgelopen week heb ik de website helemaal aangepast en vanaf nu zijn de losse patronen ook te koop. Dus wanneer je alleen maar één soort pop wilt maken, dan kun je daar nu ook voor kiezen. De losse patronen vind je in het menu onder overige patronen.

Maar let op! Wanneer je graag de verschillende poppen maakt, dan kun je het beste voor de cursus kiezen, want dan krijg je een flinke korting op het totaalbedrag.

Dus wil je graag zelf een mooie pop maken en ben je op zoek naar poppen patronen? Kijk dan gerust eens rond op de website en als je vragen hebt, dan kun je me via het contact formulier op deze website bereiken.

0 Comments