Van Kleine Katrijne naar Wonderful Waldorf World

Het is alweer negen jaar geleden dat ik als poppenmaakster naar de kamer van Koophandel ging en me inschreef als ondernemer. Na die negen jaar krijg ik kriebels die verder gaan dan alleen het poppen maken. Ik ben ook vrijeschool juf, met een kleuterspecialisatie. En met die kennis wil ik graag meer en doen.

Als ik in de wereld om me heen kijk zie ik veel ouders van jonge kinderen worstelen met de opvoeding. Het lijkt zo moeilijk, energie vretend ook. Toch hoeft het dat niet te zijn als je weet wat je doet en waarom je het doet.

De keuze van het juiste speelgoed is een onderdeel van een groter geheel. Het is een deeltje van een brede visie op opvoeden. Een visie die ook heel bruikbare handvaten aanreikt voor ouders.

Naast het poppen maken wil ik ook andere dingen gaan doen, waaronder die visie delen. Ik heb daarom het idee opgevat om naast Kleine Katrijne een nieuwe website te gaan maken: Wonderful Waldorf World.

Er is nog heel wat werk achter de schermen te verrichten voordat het werkelijk zover is, maar ik wilde je toch alvast laten weten waar ik mee bezig ben. Bij deze…