Babypop Lotje wacht op een speelkameraadje

Ik zou bijna zeggen: eindelijk. Want het duurde even voor ik deze baby haar kleertjes aan kon geven. Er kwam een vraag van een klant tussendoor of ik (met spoed) een pop kon maken voor een aankomende verjaardag. Gelukkig had ik de mogelijkheid om daar ruimte voor te maken. Maar dat betekende wel dat ik deze babypop nog even zonder kleertjes moest laten zitten.

Maar deze week was het zover. De gevraagde pop ging op reis naar Italië en ik kon baby Lotje en de stoffen voor haar kleertjes weer tevoorschijn halen. Mooie roze tricot van biologische kwaliteit had ik. Voor haar broekje en een shirtje. En een natuurkleurige linnen voor het overgooiertje. Natuurlijk kreeg ze als een echte baby een luier onder haar kleren aan. En om haar voeten warm te houden maakte ik slofjes van linnen met roze flanel voor een warme voering.

Nu is baby Lotje klaar en mag ze naar een speelkameraadje. Omdat ik haar zelf heb gemaakt, zonder dat er een opdracht voor was, is het nog even wachten tot er iemand komt die blij van haar wordt. Misschien ben jij dat wel. Neem in dat geval contact met op via de facebookpagina van het atelier, want ze staat op dit moment nog niet in de winkel.