Een zonnekindpop met billen

Het heeft een poosje stil gelegen vanwege een verhuizing en héél veel werk in het nieuwe huis, maar eindelijk is het zover dat ik het weer kan oppakken. Heerlijk!

En dat is extra genieten omdat ik juist met een nieuw soort poppen was begonnen. Okee, niet helemaal nieuw, maar toch wel een tikkie anders dan hoe ik ze tot nu toe maakte. Deze pop is namelijk een stuk gedetailleerder.

Ze heeft een écht gezichtje, met een neus, een kin en lippen. Ze heeft een naveltje. Én ze heeft billen. Ja, het is een zonnekindpop met billen, echt waar. En ik vind dat er zo leuk uitzien. En wat nog veel leuker is, is de genietende blik van mijn dochtertje bij een blik op de pop. Vooral natuurlijk als de pop met de achterkant naar haar toe staat.

Ja, zo’n pop wil ze ook wel.

Vanmorgen had pop erg lang onder de douche gestaan. En toen ze net klaar was ben ik stiekem de badkamer in geslopen om een foto te maken, zodat je ook haar billen kunt bewonderen ;-)

Nu ga ik snel weer aan het werk, want ze had gisteren een ongelukje, dus ik moet haar kleren nog maken voor ze die weer aan kan.