Een lijs is een traditionele waldorfpop. In dit geval van 40 cm groot. Met haar eenvoudig geborduurde ogen en mond heeft ze een lief gezichtje wat tegelijkertijd neutraal is.

Ze is natuurlijk heerlijk zacht en warm en een echte knuffelpop :)

Ik schrijf hier in de zij-vorm, omdat de meeste poppen die ik maar meisjespoppen zijn. Maar het natuurlijk ook een jongenspop worden. Pop draagt een eenvoudige set kleertjes, bestaande aan een broek en shirt of een jurkje met bovendien natuurlijk schoenen en een onderbroekje.

De kleertjes kunnen aan en uit. Het jurkje of het shirt sluit aan de achterkant met klittenband.

In overleg kunnen er tegen meerprijs extra kleertjes gemaakt worden.

De pop wordt gemaakt van de natuurlijke materialen katoen en wol en daardoor is ze lekker zacht en knuffelbaar. Omdat deze materialen tijdens het spelen de lichaamstemperatuur van het kind snel overnemen, is het ook een lekker warm speelkameraadje. Het lijkt bijna of ze echt leeft.

De huidstof en de wol waar de pop mee gevuld wordt zijn van biologische kwaliteit. Voor de ogen en mond wordt katoenen borduurgaren gebruikt.

De haren worden gemaakt van wol die speciaal gemaakt wordt om poppenharen mee te maken. Dat betekent dat dit garen voldoet aan de Europese eisen die gesteld worden aan speelgoed (EN71-3 certificaat).

De pop wordt met zorg en met de hand gemaakt aan de hand van een zelf ontwikkeld patroon van Poppen Atelier Kleine Katrijne.

De armen en benen van de pop zijn ingenaaid en daardoor beweeglijk. Met een beetje hulp kan de pop zitten, lopen en springen. Ook haar armen kunnen hierdoor gemakkelijk bewegen zodat ze kan zwaaien, kan wijzen en dingen kan beetpakken.

Omdat ze handgemaakt is, is er geen tweede pop die er precies zo uitziet als zij. Precies zoals alle kinderen verschillend zijn, zo zijn ook alle handgemaakte poppen uniek.

Adviesleeftijd is vanaf 3 jaar.

De betreffende foto's zijn helaas nog niet beschikbaar.
Twijfel je?
Neem dan even contact op met me.

Houd er rekening mee dat het maken van een pop veel werk is. Er is daarom sprake van een levertijd. Reken hiervoor op tussen de 14 dagen en de 4 weken. Wil je de pop sneller? Neem dan even contact op, dan kijk ik naar de mogelijkheden.

Ik kijk er naar uit om de ideale pop te maken voor jou, of voor je kind of kleinkind! :)

Heb je aanvullende vragen, of lukt het je niet om via deze website te betalen? Neem dan even contact met me op. Ik help je graag verder :)

Let op!

Zodra er een aantal bestellingen geplaatst is, haal ik deze pagina offline.
Vanwege het arbeidsintensieve aspect van het poppen maken kan ik maar een beperkt aantal orders aannemen.
Wil je binnen nu en een paar maanden een pop, aarzel dan niet met bestellen.

De prijs voor en lijs van 40 cm is € 150,-

De verzendkosten bedragen € 8,60.

De totale prijs, inclusief verzenden binnen Nederland is € 158,60

Moet de pop verder weg, neem dan even contact op met me.

Je kunt je bestelling plaatsen via onderstaande knop:

Naar de betaalpagina

Om het milieu te sparen kies is waar mogelijk voor hergebruik van verpakkingsmateriaal.