2 Opdrachten voor een jongenspop na elkaar

De meeste opdrachten die ik krijg zijn voor meisjespoppen. Met lange haren, lieve jurkjes en soms zelfs ballerina’s of strikken in het haar. Maar op het moment is het iets heel anders wat de klok slaat. Ik heb nu twee opdrachten na elkaar waarbij ik een pop voor een jongen mag maken. Bij beide opdrachten wordt de pop zo, dat hij zoveel als kan op de nieuwe eigenaar gaat lijken. Leuk, want hoewel elke pop toch wel uniek wordt, dragen de verschillende uiterlijke kenmerken van de jongens in kwestie zeker bij aan het ontstaan van heel verschillende poppen.

De jongen die ik eerder maakte, was blank met een wilde bos rode haren. De pop waar ik nu aan werk heeft een klein beetje een getinte huid. En deze pop heeft bruine haren en bruine ogen.

Het lijf is al helemaal genaaid en de pop heeft als een onderbroekje aan. Nu is het tijd om met de kleren aan de slag te gaan.

Als ik later verder ben met de pop zal ik nog een foto plaatsen. Want hoewel hij er al wel helemaal uitziet als een pop, is het nog niet te zien dat het een jongetje is en wat voor kleertjes hij krijgt is nu nog een groot raadsel…