Aanpassingen aan de ledenwebsite in december 2018 kunnen voor ongemak zorgen

Ik heb al een tijdje allerlei ideeën en wensen om meer patronen te gaan ontwikkelen en aanbieden. Wat andere patronen dan die ik tot nu toe gemaakt heb en ze zullen dan ook niet bij de cursus poppen maken opgenomen worden. Deze patronen worden onderdeel van de cursus.

Omdat ik ook bij deze patronen graag een duidelijke en gedetailleerde werkbeschrijving maak, heb ik besloten om geen losse downloadbare werkbladen of e-boeken te maken, omdat het formaat anders al gauw erg groot en lastig te downloaden wordt. Deze patronen zullen daarom ook via het ledengedeelte toegankelijk zijn.

Dat betekent dat ik de ledenwebsite moet aanpassen, zodat ik er ook deze andere patronen aan kan toevoegen. En omdat de aanpassingen vrij groot zijn, heb ik besloten een heel nieuwe website hiervoor te gaan maken. Einde december 2018 zal ik dat gaan doen.

Ik zal je de technische details besparen, maar het komt erop neer dat je er wel last van kunt hebben als je gebruik wilt maken van de ledenwebsite omdat sommige pagina’s van de cursus op die dag tijdelijk niet beschikbaar zijn. Ik maak het zo snel als kan in orde en ik wil je vragen om begrip voor het ongemak wat je die dag op de site kunt ondervinden.

Mijn excuses voor het ongemak!