Atelier Inge Schuurmans gaat terug naar de goede oude tijd

Ruim een jaar geleden wilde ik het roer omgooien met het poppen atelier en ik voelde dat ik veel meer wensen had dan poppen maken. Ik besloot de Facebook pagina alvast om te dopen naar Atelier Inge Schuurmans en ik maakte een nieuwe website. Nu, ruim een jaar later, blijken de dingen toch anders te lopen dan ik toen vermoedde. Het enige wat ik in het atelier doe is nog steeds poppen maken. Tussendoor ben ik wel andere creatieve projecten bezig, maar de echte inspiratie ligt niet daar, die blijkt op een heel ander vlak te liggen.

Ik heb daarom besloten toch te blijven werken onder de naam Kleine Katrijne. De naam van de Facebook pagina is niet meer terug aan te passen, maar dat is dan maar zo. Naast het maken van zonnekindpoppen en de cursus poppen maken zal ik ook andere patronen gaan ontwerpen, zodat ik de hobby naaisters die me volgen meer te bieden heb.

De eerste patronen zijn al bijna gereed en je kunt ze binnenkort op de cursuswebsite vinden, gewoon in de cursus. Dus hou je van handwerken en vind je het leuk om steeds iets anders te maken op het gebied van speelgoed? Blijf me dan zeker volgen!

Naast de patronen maak ik nog zo af en toe een zonnekindpop en de poppen die gereed zijn kun je vinden in de winkel. Voor de poppen zelf heb ik ook nog wel wat vernieuwende ideeën, maar de klassieke poppen zullen hun charme nooit verliezen. Daar zijn ze echt te leuk en te mooi voor…