Ik ga het Belgische stressmannetje maken

Deze week werk ik gemaild door iemand met een wel heel bijzondere vraag. Voor mij althans ;-)

De vraag was of ik het stressmannetje wil maken. Nu kende ik het stressmannetje niet, maar in België blijkt hij beroemd. Een korte zoektocht op Google was genoeg om mee van heel wat informatie te voorzien.

Hier zie je het stressmannetje:

Zoals je op de video wel kunt zien is dit geen zonnekindpop. Een stressmannetje maken is toch wel heel anders. Maar met de technieken die ik ken, de materialen die ik tot mijn beschikking heb en een goede portie creativiteit verwacht ik mijn klant blij te kunnen maken en aan de vraag te kunnen voldoen.

Ik zal je de komende tijd meenemen in dit project en bij elke stap die ik zet hier updaten. En ik heb al besloten dat ik het hele proces ga vastleggen in de ledensite, want het geeft een heel goed inzicht in welke technieken er allemaal zijn en hoe je ze kunt inzetten. Door het proces van het stressmannetje maken in detail te laten zien, kan ik poppenmaaksters leren hoe ze een poppenpatroon kunnen aanpassen en een pop naar hun eigen wensen kunnen maken.

Het stressmannetje is ondertussen af. Wil je zien hoe hij geworden is of wil jij ook graag het stressmannetje maken? In de cursus vind je het patroon en een uitgebreide werkbeschrijving