Je pop betalen via Lets Zutphen

Als je in Zutphen woont en lid bent van Lets Zutphen, heb je wel een heel bijzondere manier om voor je zonnekindpop te betalen. Sinds ik in Zutphen woon ben ik namelijk ook aangesloten bij de Lets, en als je wilt kun je je pop op die manier betalen.

Lets staat voor Local Exchange Trading System. Het is een manier om in je eigen omgeving dingen te kopen of verkopen, zonder dat er euro’s aan te pas komen. Elke plaats hanteert zo zijn eigen “munteenheid”, zonder dat er daadwerkelijk munten aan te pas komen. Zo betaalde ik in Oosterhout met Keetjes en krijg ik in Zutphen juist betaald in nappen.

Wil je meer weten over Lets, raadpleeg Google er dan even voor. En als je als zoekwoorden “Lets Zutphen” kiest heb je alle informatie op een rij en kun je je meteen aanmelden als je dat wilt.

Mocht het zo zijn dat ik speciaal voor jouw pop materialen nodig heb die ik niet op voorraad heb, dan bereken ik die wel als kosten in euro’s aan je door. Het kan dan dus zijn dat je een deel van de pop in nappen betaalt, en een deel in euro’s.

Ook als je dat liever zo doet is zo’n verdeling mogelijk.

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem dan contact op met me via het contact formulier op deze website.