Meisjespop Nina krijgt al vorm

Het was vandaag lekker weer en ik heb heerlijk in de tuin zitten werken. Aan Nina. Meisjespop Nina is 30 cm groot en ze heeft een klein eigenwijs neusje. Nina wilde nog wel even op het bankje in de schaduw blijven zitten toen ik naar binnen ging om eten te koken.

Nina heeft mooie donkere ogen en ze krijgt lang bruin haar. Ik ben wel een beetje benieuwd hoe Nina haar haar straks het liefste heeft. Zal ze het los dragen? Krijgt ze een staart? Of heeft ze liever 2 vlechten?

En zal ik een jurkje maken voor haar van het stofje wat ze nu voor zich heeft? Of staat iets anders nog leuker? Ik ga vanavond nog eens neuzen in mijn stofjeskast om te zien waar Nina’s kleuren en uitstraling het beste mee tot hun recht komen.

Al die dingen worden me altijd pas gaandeweg duidelijk. Ik heb zelfs vandaag nog even staan kijken of ik deze kleur haar wel echt het beste bij Nina vind passen. Ik had de kleur al lang in gedachten, maar soms blijkt iets anders toch mooier te staan als het gezichtje eenmaal geborduurd is.

Maar deze keer klopt de kleur die ik in gedachten had helemaal. Ik ben benieuwd hoe Nina eruit zal zien als ze helemaal af is… jij ook?

P.S. Op de foto kun je het eindresultaat zien.