Zonnekindpop Alicia is klaar

De zonnekindpop die op Alicia Keys mag lijken is klaar. Ik heb haar met verschillende kapsels op de foto gezet. Gewoon, omdat dat leuk is. Maar vooral ook omdat deze pop eerst nog een mutsje op krijgt omdat ze met een nog klein meisje mag gaan spelen. En ik wilde alle mogelijkheden wel alvast aan de klant die de pop bestelde laten zien.

Morgen mag ze op reis naar haar nieuwe thuis. Maar vandaag al zijn de foto’s op weg naar haar nieuwe thuis gegaan.

De foto’s zijn een beetje donker omdat ik ze ‘s avonds genomen heb en daar is mijn belichting niet echt geschikt voor. Ondanks dat denk ik dat je zo een aardig beeld krijgt…

Allereerst één met alleen haar legging en shirt en een staart bovenop het hoofd, met de haren achter op het hoofd los. Ik heb haar echte meisjesschoenen gegeven omdat ik dat wel bij het geheel vond passen.

Op de volgende foto hhad ze dezelfde kleren aan, maar dan met haar haren helemaal los.

Op de derde foto had ze ook haar rok aan (een overslagrokje met plooien) én ze had een bijpassende strik in het haar. Het haar heb ik in een hoge paardenstaart gedaan die een beetje aan de zijkant zit.

Toen nog een foto waarop ze hetzelfde aan had, alleen staand (met behulp van een standaard).

En tot slot een met haar muts, om te zorgen dat de kleine toekomstige poppenmoeder nog even niet met haar haren in de knoop raakt ;-)

Het is een dotje, al zeg ik het zelf :-)