De allerliefste zonnekindpop als verjaardagscadeau

Binnenkort wordt mijn dochtertje 4 jaar. Een mijlpaal. Net als elke dag eigenlijk ;-) Dit jaar krijgt ze een zonnekindpop kado voor haar verjaardag. Ze is toe aan een “echte meisjespop”.

Ik heb daarom besloten een pop te maken waarin ze zichzelf echt helemaal kan herkennen. Met de kleur huidtricot die het beste overeenkomt en een warme lichtblonde wol voor de haren. En natuurlijk met veel roze in de kleren.

De stof voor de kleren hebben we vandaag samen gekocht. Ze heeft mee besloten welke stofjes ze mooi vond (zonder een idee te hebben waar de stofjes voor zullen zijn). En ik kan je verklappen dat ze goede smaak heeft :-)

Meestal maak ik eerst de pop. Bloot. En dan pas ga ik kijken welke stof ik erbij vind passen voor de kleren. Ik ben daarom benieuwd wat deze achterstevoren manier (voor mij dan in elk geval) me gaat opleveren.

Ik heb net alle spulletjes even bij elkaar gepakt. De huidtricot, de wol voor de haren en de stofjes voor de kleren. En ik zie het al helemaal voor me. In de winkel had ik nog geen idee wat ik met welk stofje zou gaan doen, maar nu is het me duidelijk. En ik heb hier ook nog een ander stofje om het geheel af te maken. Met schoentjes in een leuke contrastkleur.

Ik heb er zin in :-)

Krijg jij ook zin om een pop te gaan maken? Meld je dan nu aan voor de cursus.