Dat zorgt ervoor dat het fijn is om de pop vast te houden en overal mee naartoe te nemen.

Een lievelingspop krijgt vaak een plekje aan tafel bij het eten en 's nachts een plekje in bed of in de slaapkamer.

Kleertjes gaan aan en uit... en aan en uit. En zo oefent je kind spelenderwijs haar fijne motoriek.

Raven mag overal mee naartoe, ze mag alles meemaken, over aan deel nemen, als een kleine vriendin.

Hoe meer je kind in de fantasiewereld stapt, hoe meer avonturen Raven zal beleven...

Omdat Raven deel gaat uitmaken van de belevingswereld van je kind, helpt het spelen met Raven bij het verwerken van alles wat er gebeurt.

In het spel met haar pop kan ze extra genieten van de dingen die ze meemaakt en verdriet en lastige momenten worden er wat draaglijker door. Gedeelde smart is immers halve smart. Een geliefde pop geeft troost. Door beleefde gebeurtenissen nog eens na te spelen, verwerkt een kind wat het meemaakte en kan het die dingen een plek geven.

Raven is met zorg en met de hand gemaakt aan de hand van een zelf ontwikkeld patroon van Poppen Atelier Kleine Katrijne.

De armen en benen van Raven zijn ingenaaid en daardoor beweeglijk. Met een beetje hulp kan Raven zitten, lopen en springen. Ook haar armen kunnen hierdoor gemakkelijk bewegen zodat ze kan zwaaien, kan wijzen en dingen kan beetpakken.

Raven is met zorg gemaakt en zorgvuldig afgewerkt, zodat ze er mooi uitziet, lang meegaat en jarenlang speelplezier oplevert.

Dit zeggen klanten over de poppen:

Dankjewel!
Je hebt magische handen.
Ik ben er zó gelukkig mee!
Nogmaals bedankt.

Francisca

De poppen zijn aangekomen.
Ze zijn prachtig!
Ik ben zo blij, de jarigen zullen er heel blij mee zijn.
Heel erg bedankt.

Belle

Ze is aangekomen! Dankjewel!
Ik ben er erg blij mee en kan niet wachten om de reactie van Fee te zien aanstaande zaterdag op haar verjaardag.

Mieke

Het mooiste kado dat m'n mama ooit gekregen heeft!

Magali

Beste Inge, heel erg bedankt.
Ik zal samen met mijn kleinzoons van je schattige kunstwerk genieten!

Anky

Beste Inge, je lieve kleine clown was er heel snel.
Ik vind hem prachtig!
Heel erg bedankt voor het fijne contact en de liefde die je in deze handgemaakte pop hebt gestopt. Zoveel prachtige details.
Ik vind hem geweldig, zijn haar, zijn gezicht, de mooie kleren.
En de maat is perfect om mee te nemen als we ergens op visite gaan.
Hartelijke groet en we wensen je het allerbeste.

Gaby

Ja, ze is er! Wat een prachtige pop!

Marjanne

Wie ben ik?

Ik ben Inge. Als kind al was ik graag met mijn handen bezig. Textiel en wol waren mijn favoriete materialen. Ik bedacht vaak zelf wat ik wilde maken en zocht dan naar manieren om mijn ideeën vorm te geven.

Tijdens mijn opleiding aan de Pabo om vrijeschool juf te worden kwam ik in contact met heel ander speelgoed dan ik kende. Een van de opdrachten was om een zonnekindpop te maken. Vanaf dat moment hebben deze poppen een speciaal plekje in mijn hart.

Toen mijn dochter geboren werd wilde ik zelf een pop voor haar maken. Ik zocht naar het mooiste patroon, de beste technieken en de fijnste stoffen. Na een poos kwam ik tot de ontdekking dat de pop die ik wilde maken, nog niet bestond. Daarom besloot ik mijn eigen patroon te ontwerpen.

Het bleef niet bij die ene pop. Het bleef ook geen hobby. Ik maakte er mijn werk van en mijn poppen zijn ondertussen over de hele wereld te vinden. Van Zweden tot Italië en van De Verenigde Staten tot Nieuw Zeeland.

Wanneer ik met mijn handen werk, dan word ik stil van binnen. Het creëren van mooie nieuwe dingen zorgt ervoor dat ik de magie van het leven ervaar. En ik hoop dat ik een beetje van die magie mee kan geven met elke pop die ik maak.

De natuurlijke materialen waar Raven en haar kleren van gemaakt zijn, helpen het tastzintuig goed te ontwikkelen.

Raven heeft geen echte gezichtsexpressie, ze heeft een neutrale uitdrukking. Hierdoor krijgt je kind alle ruimte om met haar fantasie te bedenken en in te vullen hoe de pop zich voelt. Zo kan de pop tijdens het spel lachen of verdrietig zijn en wakker zijn of slapen.

Dit is nodig voor een goede ontwikkeling van de hersenen. De hersenen vormen zich namelijk door de fantasie van het kind, zoals de spieren van de handen sterker worden als je met je handen werkt. Voor kinderen is de fantasie dé manier van “hersentraining”. Het is de manier die het beste bij hun leeftijd en ontwikkelingsfase past.

Door bij een expressieloos poppengezicht een innerlijke voorstelling te maken van de pop wanneer ze heel blij is of juist wanneer ze huilt, is het kind op dat moment actief zijn hersenen aan het trainen en ontwikkelen. Die fantasie lijkt slechts kinderspel en daardoor niet zo heel belangrijk, maar niets is minder waar. Door op deze manier te spelen bereiden kinderen hun hersenen voor om later oplossingsgericht te kunnen denken.

Raven is daardoor niet zomaar een pop. Ze is uitgekiend ontwikkelingsspeelgoed.

De adviesleeftijd is vanaf 3 jaar.

Er is maar één Raven op de hele wereld!

Omdat Raven handgemaakt is, is er geen tweede pop die er precies zo uitziet als zij. Precies zoals alle kinderen verschillend zijn, zo zijn ook alle handgemaakte poppen uniek.

Vind je haar leuk?

En past ze bij je kind?

Twijfel dan niet langer. Je kunt Raven kopen door op de groene knop hieronder te klikken.

De prijs voor Raven is € 95,-

De verzendkosten bedragen € 8,60.

De totale prijs voor Raven, inclusief verzenden
binnen Nederland is € 103,60

Moet Raven verder weg, neem dan even contact op met me.

Je kunt je bestelling plaatsen via onderstaande knop:

Naar de betaalpagina

Om het milieu te sparen kies ik waar mogelijk voor hergebruik van verpakkingsmateriaal.