De liefste zonnekindpop krijgt staartjes

De pop die ik voor mijn dochtertje heb gemaakt , heeft héél lang haar gekregen. Dat wilde ze graag. Erg graag. En omdat ik haar perfecte pop wilde maken, was dit een wens die ingewilligd moest worden :-)

Omdat ik praktische problemen voorzag met die ontzettend lange lokken, heb ik het haar in twee knotten hoog op het hoofd vast gemaakt. Gewoon met elastiekjes, zodat er altijd de keuze is tussen los en vast.

En vandaag was er de keuze voor los. Vanmorgen vroeg moesten de knotten uit het haar van pop. De lange lokken zwiepten van voor naar achter en van links naar rechts. En al snel was dat niet leuk genoeg en dochterlief haalde het tasje met (haar eigen) haar elastiekjes tevoorschijn.

Het was tijd om pop weer staartjes te geven. Deze keer wilde ze het graag zelf doen en het resultaat mag er zijn. Pop heeft nu drie staartjes. Twee zo ongeveer zoals ze zaten, en nog een extra staart achter.

Ik vind het heerlijk om haar zo met pop bezig te zien. Ze is echt haar favoriet geworden en mag als enige mee naar boven elke avond.